söndag

Vaknade smått bakfull men fortfarande mätt från nattens hamburgare. käkade några överblivna pommes, vi spelade kort och käkade frukost runt klockan två.
15.30 stack jag och tränade. Var sämst på passet och överlägset gnälligast, men det känns bra nu.

Imorgon ska jag färga håret hos Hanna, som ska få utnyttja mig till sitt gesällprov, frisörprovet du vet. jag ångrar fortfarande att jag sa "gör vad fan du vill, det kan inte bli värre." På lördag kommer jag somna med lugg. För lång lugg.

Körkortet går bra och teorin gör mig knäpp, men snart så. Precis som jag sagt i... nästan två ochetthalvt år?

Pappa gör palt. Riktig norrländsk familjemiddag. Skål!

lektion och Barcelona. Eller Rom

Om en timme har jag körlektion. Sen ska jag stanna där och plugga teori i tre timmar. Sen ska jag träna.
Fan vad hurtigt

Mamma och jag ska nog åka till Barcelona i september. Den resan fick jag i artonårspresent. Bättre sent än aldrig antar jag.

Well, dags att klä på sig.
Ciao!

hejba

Imorgon ska jag få mitt hår tvättat och färgat gratis på en hårsalong. Det är lyx. Det är min tremening Hanna som ska gära det, eftersom jag har lovat att hon ska få klippa mitt hår i valfri frisyr senare i september, inför hennes gesällprov. Därför ska det färgas nu för att se lite fräschare ut tills dess. Heja.

Wille är söt och säger att han älskar mig och har saknat mig varje gång jag hämtar honom från förskolan. Jag älskar honom också. Så det gör ont.

Jag har lovat pappa att baka. Tydligen. Han vrålar nåt om bakverk från köket. Jag vill helst av allt bara köpa lite karra och lägga mig i badkaret. Synd att det regnar och maxi ligger för långt bort.

Dagarna går och jag fattar ingenting. Jag är i värsta vakuumet. Jag är olycklig.


Jag och värdinnan för kräftskivan
Jag och Hanna, värdinnan för kräftskivan, i lördags.

sommarens bästa