sista dagen

Da var vi framme pa var sista semesterdag.. regn, saklart. Lite typiskt, men det gor faktiskt inte sa mycket-tro det eller ej.
Vi ska aka till Sagrada Familia idag. Sen forsoka hitta festivalen igen.
Imorgon maste vi ga upp klockan fem.. senast. Det kanns ju faktiskt lite mindre roligt.
Well, nu ska vi ivag!
ciao

tillagg

jag sag fergie idag, artisten du vet. Go barcelona unt johanna
Peace!

dag 3, uppdatering

Idag kom solen fram! Just den dagen vi bestamde oss for att ta sovmorgon saklart. MEN hursomhaver. Klockan 11 var vi ute, vandrade ner mot stranden. Det var sa vackert! Sa vi bestamde oss for att ga och handla, byta om, sen ga tillbaka. Nar vi kom tillbaka hade solen gatt i moln. Saklart. Men den envise vinner, sa vi lag och huttrade i blasten i en dryg halvtimme, sen kom solen fram.
Jag sjonk totalt in i min spannande deckare och rorde mig inte forran.. jag tittade upp av att jag hade en pung rakt framfor nasan! En riktig javla gubbpung, en san dar pung som har sugit at sig allt av det som en gang var penis. Vi hade hamnat pa strandens nudistdel - saklart. Vi kom fram till att vi inte brydde oss sa mycket, sa vi lag kvar. Men sag mig bara... varfor ar alla nudister sa inne pa det har med snackplockning, udda solning...? de gor verkligen allt for att skreva upp sitt inre. Forutom gubben med pungen som lag och solade med benen sa langt isar han kunde fa dem, framfor min nasa sa sprang en lite yngre man runt 40arsaldern runt och plockade snackor. med rumpan mot mig.

Forutom det sa gor spanjorer verkligen allt for att fa kontakt. Det ar ganska obehagligt.

Justja, pa vag till stranden sa ramlade jag. Min fot gled over en trottoarkant sa jag skrapade upp knana och handerna. Det var val bara en tidsfraga iofs. Jag borjade bloda, men tro inte att jag gjorde nagon min! Nej, Johanna ar stor nu.

Mamma star och tjatar.. far uppdatera lite mer senare. Vi ska till stan nu o turista lite, kanske ta en ol eller tva. Ses!

o DU, jag saknar dig!
Puss

dag 3, barcelona

Det osregnade igàr och i forrgàr.
Mamma har magvàska. Pinit.
Och en karta storre an henne sjalv som hon vecklar upp lite for mycket och lite for ofta sa den fladdrar runt henne dar hon star med rynkad nasa och beiga byxor.
jag glomde saga att magvaskan sitter innanfor byxkanten. "du ska bara veta hur skickliga de ar, de dar ficktjuvarna".
Sa forutom att det ser tontigt ut, ser det ut som hon graver sig i fittan varje gang vi ska betala.
Igar akte vi turistbuss.
San dar med oppet tak. I regnet.
Turisternas turister, det ar vi.

Idag har jag dragit pa mig forkylning och ogoninflammation.

Vi har det gott vi!
Puss

FORRESTEN! ang. forra inlagget sa har sas en pluspoang. Skonare saten.

packapacka

Sådär. nu är tillochmed tandborsten nedknölad i vad som ska föreställa min packning. mobilladdaren är också med. Och två böcker. Ipoden också. Och några trosor, tröjor och strumpor. en kjol också. bikinin också - utifallatt, du vet.
 
P-pillrena får jag inte glömma! Spanjorer, du vet. Nä, men annars kanske min kropp freakar ur och ger mig en jättemens, vilket är vad jag absolut inte önskar mig just nu. Eller nånsin.
Är det något mer.. passet ja. justja, haha. Tänk om jag glömt det.

Nu hojtar pappa, så nu bär det av till Umeå flygplats, som det så exotiskt heter.
Jag ska flyga med sas, vilka jag ogillar. Jag flyger helst och jämt med Malmö aviation. Nu ska jag berätta varför.
Malmö Aviation                                     SAS
* Stand-bybiljetter 450:-                       * Sista minuten 500:- (funkar bara sista timmen)
* Flyger till Bromma                             * Flyger till Arlanda. 
(går att åka lokalt till och från)            (Det kostar alltså ytterligare 100 kr att ta sig till o från)
* GRATIS MAT PÅ PLANET                    * ingen gratis mat på planet


SAS är med andra ord en förlustaffär för såna som mig. Well, nu ska jag åka.
Ska till skavsta 03.30 imorgonbitti.
Lev väl - nu åker jag till BARCELONA!
FRED PÅ JORDEN!                    

jahopp

Då var det dags då. Dags att packa. Vad behöver man för fyra dagar i barcelona och fem i värmland och två eller tre dagar i stockholm?
*trosor, strumpor, ev bikini
*myströja/byxor
*leggings, jeans
*två eller tre fina tröjor, tre sitta-hemma-hos-mormortröjor
*en klänning
*deo, schampo och lotion
*ipod och mobil+laddare
*bok
*ett par högklackade skor, ballerinaskor, "vanliga" skor
Fuck cyberphoto för övrigt. De har gruppvåldtagit min fina kamera i en dryg månad nu. Jag som ville fota Barcelona..

Jag hatar att packa.

Förresten,
Igår när jag hämtade Wille från sexårs så gick vi förbi dannes och köpte varsin glass. Jag köpte även ett pringlesrör inför kvällen, vilket Wille noterade...
Så igår när vi hade börjat dricka lite fick jag ett samtal hemifrån. Antog med en gång att det var pappa såklart. Så jag svarade..
"Hej det är Johanna"
"Hej det är Wille. Vart är schipsen?"
"Jag tog ju med mig dem, jag skulle dela dem med några kompisar"
"men åååååååh!"
"men mamma köpte väl också så ni skulle ha egna?"
"ja men jag vill ju ha rörschips!"

(Anna i bakgrunden: Wille då får vi klara oss med den här påsen)
"Hejdå dumma johanna! 'bu'hu 'bu'hu" (extremt ljusa hulkanden)
KLICK


surpruppen när han
var lite mindre

måndag typ

jag älskar att vakna tidigt. Klockan är tidig (den var tidig när jag vaknade) och vi ska ner på stan. Jag ska göra ett teoriprov, tror jag. om datorn är ledig. Hoppas det. På fredag ska jag till stockholm. Egentligen vill jag åka på söndag men jag har inte träffat syster sen början av juni så jag måste om jag inte vill bli arvslös.
Arv. det var ett fult ord. Arrv. Haha.

Mamma och jag åker till Barcelona på måndag. Det ska bli sjukt mysigt. Mindre mysig blir resan till värmland direkt efteråt... en hel fyradagarsresa med mamma, Clajs, mormor och kanske Elin. Härlig kombo. Mycket bråk, lite kärlek. Men jag saknar mormor och morfar. Clajs stjärt är så jävla äcklig.

Igår såg jag en gubbe på tv som hette George Schert, på tal om stjärtar. Nu ska jag åka. Vi ska dricka kaffe.

Puss

gubbkärlek

Nu sitter jag och söker jobb igen. Att det ska vara så jävla svårt. Jag blir alltid på dåligt humör när jag gör det här... Förresten är jag nog på dåligt humör hela tiden, för att jag inte har något jobb. Suttit på mitt feta arsle hela dagen. Pms har jag också. Jippi.
Igår spelade vi biljard, det var supermysigt. Det vill jag göra igen.
Man ser alltid speciella människor på megazone.
Jag blir alltid skeptisk när jag ser män över tretti spela med flickor som är max femton. Flickan såg helt betuttad ut. Liten, smal och färgat hår. För små byxor och en stor mjukiströja. Fnissade och studsade runt honom. Han såg lite irriterad ut över vissa särskilt töntiga frågor, men besvarade dem och log, lite faderligt. Eller så var han bara kåt. Han var knappast hennes far. De hade olika hudfärg. De två spelade bredvid oss. Jag drack fanta och glodde ögonen ur mig.
Ett par bord längre bort stod två spensliga killar ~16 och spelade biljard i sina hängiga jeans med löjligt mycket tyg instoppat i byxorna. Efter ett tag dök två eller tre blonderade tjejer med snelugg upp. Då drog den spensligaste av killarna av sig tröjan och struttade runt i tightight linne. Han kanske hade fått armhålehår att visa upp. Muskler hade han iallafall inte. Flickorna såg måttligt imponerade ut. Men fnissade ändå, på högstadievis.

"Jag är inte en dålig förlorare, jag kan bara inte ta att jag förlorar"

johanna

jag har inget jävla jobb
jag har så jävla mycket pms
jag har så jävla ont i magen
jag har så jävla allt
jävla ingenting

FAN



YES

Då var det bestämt! Den 22 september flyger jag och mamma iväg till Barcelona, kommer tillbaka den 26 september. Fan vad cozy. Detta innebär dock att jag måste flyga till Stockholm redan fredagen den 19 september. Mindre cozy. Fast det är nog värt det, hoppas jag!

Mina revben är fortfarande helt åt helvete så nu ringde jag träningsvärkstan och bad dem frysa mitt kort Jag sa ungefär såhär till deras telefonsvarare:
"Hej, jag heter Johanna och jag vill... öhm... frysa... mitt kort? Visst kan man frysa kortet?  Visst är det en månad? Helst kortare om det går....öh.....fast det går inte va? Det är en månad va? öhm... alltså ja, det är ett tremånaderskort.... hejdå, eller ja personnumret kanske. Åttiåttaelvatjugifyra..... åttifemnolltvå... mitt kortnummer är....sjutti....näe... hum.... trettisjuttinie kanske.....jag vet inte..... klick!"

Barnen har åkt hem till William Gustavsson. Jag är i himlen! Jag har passat dem sen halv nio vilket inte låter länge, men de två kombinerat blir till arton småjävlar. Dagens roligaste:
"Snygg magrumpa* Johanna, får jag se när du bajsar med den?" /Wille Larsson

*magrumpa=tuttar


dagen

Nyss: Bakfylla och andningssvårigheter
Nu: Filmkväll och chips med mina bästa. Perfekt

krock

Idag ringde jag Elin. Min syster. Det var mysigt. Satt på cykeln och hade precis cyklat över bron med henne i luren när en tant cyklar in framför mig (jag var mitt i en nedförsbacke för övrigt) sen stod hon bara där och glodde och jag brakade rakt in i sidan på henne, flög med revbenen in i styret sen krasch ner på marken. Hennes cykelhjul såg inte längre ut som ett cykelhjul och min bra dag var inte längre en bra dag. Och min andning fungerade inte som den gjorde tidigare heller. Jag har så jävla ont i revbenen. tantjävel. Hon fick iallafall inte ont någonstans.
Lite roligt var det iallafall att det sista Elin hörde när vi pratade var "WOAAAAAAAA krasch!" innan samtalet bröts.

Min pappa är på älgjakt. Igår sköt han en pappaälg. Tur det. "Pappa, du får bara skjuta pappaälgar. Inga mammaälgar och barnälgar", resonerat på femåringsvis. Vad ska man med pappor till, egentligen?
Förutom min pappa såklart. Han är bäst