jobbfest

Äntligen fredag! Jag sitter på jobbet. Samma sak, dag ut, dag in. Jag har ju iallafall anmält mig på komvux och väntar på att de ska höra av sig... då läses betygen upp och sen ska jag ansöka till lärarutbildningen :) Det är så skönt att det känns så rätt. Så jävla rätt!
Idag har vi jobbfest, så vi slutar redan klockan 15! Då ska vi gå till megazone och köra fångarna på fortet där. Sen ska vi tillbaka till kontoret och dricka oss jättefulla och leka lekar. Senare ska övriga jobbkamrater ut, jag ska hem till Joel :)

Förresten har jag fått min första riktiga partybokning nu! Nästa lördag, kvinnor i sina bästa år. Utanför Sävar. Det ska bli roligt!

Jag mår bra, och jag är lycklig. Det spritter i hela kroppen. Jag har ett mål - äntligen!

utmanad

Jag har blivit utmanad av Sandra. Uppdraget var... "gå in i mappen Mina bilder på din dator. Gå till den sjätte mappen och därefter väljer du det sjätte kortet. Visa den bilden i din blogg och skriv något om den. Invitera sex stycken nya att vara med på utmaningen. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade."





Tadaaaa!
Bilden är på den då sjuttonåriga damp-chrille (smeknamn från lågstadiet baserat på... ja... hans något vilt lagda natur) efter att han deckat på storsjöyran någon gång på förmiddagen. Jag var också aningen överförfriskad och roade mig länge åt min konst. desto roligare blev det dryga halvtimmen senare då han vaknade och var omedveten om detta bra många timmar.

hmm

"En del av de som drabbas av RA utvecklar aldrig någon riktig RA, utan kommer i bästa fall undan med ett par turer av ledinflammation men det vanligaste är ändå att reumatismen blir kronisk. En mycket stor risk med RA är att lederna förstörs och att det uppstår felställningar och smärttillstånd i muskler som kan ge större handikapp och förkortad livslängd. En annan risk är att inflammationen sprider sig till inre organ och blod"

You gotta love it.

Jag är rädd. Riktigt jävla rädd




bolt

Idag klockan 18.30 så ska jag, Wille och hans bästis Erik gå på bio och se Bolt. I 3D!!!! hur coolt är inte det? Jag tror jag längtar mer än kidsen. Och de längtar ska jag säga dig. Wille har studsat och trippat på tårna i flera dagar samtidigt som han kniper ihop händerna (säkert längre än så men han har varit i piteå så det är svårt att säga).
Och mina tår, de har nog knappt träffat marken sen förra veckan då jag bokade biljetterna.
Det ska bli kul!
Jag älskar att ha dessa ungar som utmärkta ursäkter för allting
Puss

kiss

update: Det var skönt att kissa. Jag tror att jag just gick ner omkring 3,5 kilo.

idétorka

Alltså, gårdagen och idag har varit de segaste på länge. Nu börjar det verkligen, verkligen kännas hur enformigt detta jobb är. Motivationen ökar inte direkt av att jag gör det i stort sett gratis. 3000 kr i månaden för ett 8-17 jobb. Snälla, kan dessa tre månader snart vara slut?

Jag längtar till imorgon. Då ska jag och min bästa lillebror åka och se Bolt 3D. Jag längtar nog mer än honom, haha.

Mitt huvud är helt tomt. Varken tankar eller spekulationer. Detta jobb dödar min fantasi. Vi ses i Nangijala. Jag måste verkligen kissa nu

studier

Idag har jag varit hos en studievägledare. Han var typ enochtio lång och ca elva och ett halvt år gammal. Jag gick ut lika vilsen som jag kom in. MEN-jag lärde mig att högskoleprovet inte är något måste. Bra att veta. Jag fick också lära mig att jag bör söka till lärarutbildningen allra senast till vårterminen 2010 eftersom jag bara har samlat betygsdokument. Med andra ord, eftersom jag ska plugga upp ett par ämnen nu så kommer jag efter våren 2010 ha svårare att komma in på linjen än de som går ut skolan med slutbetyg redan från början.

Jag är iallafall motiverad. Jag ska bli världens bästa fröken.

Efter jobbet idag ska jag åka och träna lite sen ska jag hem till Joel. Världens bästa Joel.

Jag saknar dig maciel, och undrar hur du mår?

näsapa

Näsapan måste ju på alla plan vara världens fulaste djur.
Att denna har stånd gör inte saken så mycket bättre. En kåt näsapa.


viktig fråga

Är det bara jag som får rutten andedräkt dygnet runt innan mens?

Det suger att hela världen backar undan så fort jag öppnar munnen trots tandborstning och tuggummi. Fuck you, hormones

magen

Jag längtar. Min mage längtar, längtar så mycket att den där klumpen kommer fram du vet. Den som trycker från magen och nästan blir till en klump i halsen.
Men jag vet inte vad jag längtar efter - alls.

Jag kanske bara får mens snart.

film och sånt

Benjamin Button var en mycket bra film. Se den!
Ikväll ska jag äntligen få träffa mitt hjärta igen. Jag har saknat dig Maciel. Vi ska äta mat, typ kött, bea och pommes. Mycket mumsigt!
Annars har jag inte så mycket att berätta. Livet flyter på. Praktiken går bra. Jag längtar till lördag.